Waarom

Waarom

Waarom werken met Bureau Drijfveer?
Het is belangrijk dat u bewust kiest voor samenwerking met een bureau dat bij u past. Daarom geven we u graag inzicht in het ontstaan van Bureau Drijfveer. Samen bepalen we vooraf haalbare en uitdagende resultaten. We zetten in op innovatie, vernieuwing en het binden en boeien van mensen voor nieuwe werkwijzen en resultaat verantwoordelijkheid.    

Lees meer »

 

 

 

 

Toine Dam

Toine Dam

De drijvende kracht achter Bureau Drijfveer is Toine Dam (1960). Hij is een actieve en daadkrachtige organisatieadviseur met een brede achtergrond en scoop. Een people-manager met een oprechte belangstelling voor de drijfveren van mensen en organisaties.

Lees meer »

Inspiratie

Inspiratie

Zuid-Afrika en stichting The Learning Journey
Tijdens een werkbezoek aan Zuid-Afrika ontdekte Toine dat hij naast een vaderland ook een moederland heeft. Het land liet hem niet meer los. Daarom richtte hij samen met Hans van Alebeek in 2006 stichting The Learning Journey op. Deze stichting stimuleert ‘ownpowerment’ van mensen in achtergestelde gebieden in de Westkaap van Zuid-Afrika. Ownpowerment is een samentrekking van ownership en empowerment. Concreet betekent dit dat ze mensen ondersteunen die zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ontwikkeling door zelf initiatief te nemen. Het gaat hierbij om projecten gericht op educatie en het ontwikkelen van gemeenschappen. Het investeren in mensen staat daarbij centraal.

Lees verder »

 

  

Contact

Adres Nederland: Lemsterlandstraat 4, 5045 XJ Tilburg

Adres Zuid-Afrika: 5 St. Georges, St. Georges Mall, Cape Town, 8001


E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Telefoon (NL): +31 (0)6 222 40 718

Telefoon (ZA): +27 (6) 31 616 839


Website (NL): www.bureau-drijfveer.nl/nl

Website (EN): www.bureau-drijfveer.nl/en